Wapen/Militariabeurs Ebernhahn DUITSLAND 9+10.9.2016

Moderators: Exjager, piot1940, Bram1940

Gebruikersavatar
Alter Fritz
Berichten: 9
Lid geworden op: 06 nov 2013 12:25
Locatie: D-56424 Ebernhahn (Duitsland)
Contacteer:

Wapen/Militariabeurs Ebernhahn DUITSLAND 9+10.9.2016

Bericht door Alter Fritz » 27 jun 2016 16:33

39ste Wapen & Militaria Beurs FORUM HISTORICUM Ebernhahn (bij Koblenz) 9. + 10.09.2016 DUITSLAND

Een groot evenement dat nationale en internationale verzamelaars en handelaren aantrekt!

Het FORUM HISTORICUM Verzamelaars beurs is een van Duitsland's leidende specialist evenementen voor militaria, militaire historics, phaleristics en verzamelaars van wapens.

Sinds 1997 is hij de aangewezen locatie voor militariy relic-, medalls- en wapens-verzamelaars uit alle Europese landen en zelfs uit het buitenland is geweest.

Zelfs in de lente en de herfst 2016, zal de Historische Vereniging Siershahn weer aan als de organisator van de beurs de internationale verzamelaars FORUM HISTORICUM advertentie meer dan duizend verzamelaars uit heel Europa in Ebernhahn (bij Koblenz).

Ongeveer 90 exposanten - van particuliere verzamelaars aan de grootste Militariahändler Duitsland bieden een grote selectie van originele historische militaire artefacten, verzamelaars van wapens en andere hedendaagse historische verzamelobjecten die een beroep doen ervaren, serieuze verzamelaars. Het merendeel van de stukken in de aanbieding afkomstig rechtstreeks van veteranen en hun gezinnen, maar ook uit het huis van afstanden of uit resoluties van de prestigieuze Duitse collecties.

Omdat veel van de exposanten zijn particuliere verzamelaars en semi-professionele dealers, kunt u vaak extreem interessante rariteiten (one-of-a-kind collectibles) tegen betaalbare prijzen en je hebt de kans om verrassend goede koopjes te maken hebben ... Er zijn ook vaak particuliere bezoekers van onze omgeving die ons eerlijk te wonen, want ze willen een ontdekking van hun zolder of in een oud familiestuk verkopen.

Dus een bezoek is zeker de moeite waard, zelfs met een lange reis. Koop de Duitse WW2-relikwieën op de plaats waar het vandaan komt !!!

We hopen u te zien op de volgende FORUM HISTORICUM Beurs in Ebernhahn om een succesvolle dag met collega-verzamelaars en handelaren uit heel Europa in een aangename sfeer.

Kom dit unieke evenement dat nationale en internationale verzamelaars en handelaren inspireert herhaaldelijk.

Herfst Beurs: 09 + 10/09/2016

Om eerlijk onze verzamelingen aantrekkelijker te maken en om de steeds groeiende aantal bezoekers rechtvaardigheid te voldoen, hebben we besloten om de openingstijden uit te breiden.

De nieuwe openingstijden:

Vrijdag 12:00 - 18:00 uur
Zaterdag 9:00 - 16:00 uur


Vrijdag 7:00 - 12:00 opbouw van de exposanten

Voor meer informatie bezoek onze website http://www.forum-historicum.de

We zijn er zeker van dat we een zeer interessant evenement met verzamelaars en handelaren zal hebben uit heel Europa ... zeker een bezoek waard.

Meer informatie op: http://www.forum-historicum.de
============================================

MILITAIRE MUSEUM van KOBLENZ

Combineer uw bezoek aan the EBERNHAHN BEURS met een bezoek aan een van de grootste militaire musea in Europa op slechts 30 km van Ebernhahn.

Omdat het niet zeker is of de Defensie Technische Studie collectie permanent wordt onderhouden in KOBLENZ, moet u zeker de kans om deze unieke militaire museum bezoeken.

http://wehrtechnische-studiensammlung.npage.de
=============================================

MILITAIRE HISTORISCHE PLAATSEN rond KOBLENZ

Interessante militaire historische bezienswaardigheden rondom Koblenz kan hier worden gevonden:

http://www.forum-historicum.de/militaer ... blenz.html

Plaats reactie

Terug naar “Ruilbeurzen - bourses aux armes”