Wapen/Militariabeurs Ebernhahn DUITSLAND 11+12.9.2015

Moderators: Exjager, piot1940, Bram1940

Gebruikersavatar
Alter Fritz
Berichten: 9
Lid geworden op: 06 nov 2013 12:25
Locatie: D-56424 Ebernhahn (Duitsland)
Contacteer:

Wapen/Militariabeurs Ebernhahn DUITSLAND 11+12.9.2015

Bericht door Alter Fritz » 18 jun 2015 18:45

Op 11 en 12 September 2015 vinden de 37ste internationale Wapen & Militaria Beurs FORUM HISTORICUM in 56424 EBERNHAHN bij Koblenz (Duitsland) plaats.

Het FORUM HISTORICUM Verzamelaars beurs is een van Duitsland's leidende specialist evenementen voor militaria, militaire historics, phaleristics en verzamelaars van wapens.

Sinds 1997 is hij de aangewezen locatie voor militariy relic-, medalls- en wapens-verzamelaars uit alle Europese landen en zelfs uit het buitenland is geweest.

Ongeveer 90 exposanten - van particuliere verzamelaars aan de grootste Militariahändler Duitsland - bieden een grote selectie van originele historische militaire artefacten, verzamelaars van wapens en andere hedendaagse historische verzamelobjecten die een beroep doen ervaren, serieuze verzamelaars. Het merendeel van de stukken in de aanbieding afkomstig rechtstreeks van veteranen en hun gezinnen, maar ook uit het huis van afstanden of uit resoluties van de prestigieuze Duitse collecties.

Omdat veel van de exposanten zijn particuliere verzamelaars en semi-professionele dealers, kunt u vaak extreem interessante rariteiten (one-of-a-kind collectibles) tegen betaalbare prijzen en je hebt de kans om verrassend goede koopjes te maken hebben ... Er zijn ook vaak particuliere bezoekers van onze omgeving die ons eerlijk te wonen, want ze willen een ontdekking van hun zolder of in een oud familiestuk verkopen.

Dus een bezoek is zeker de moeite waard, zelfs met een lange reis. Koop de Duitse WW2-relikwieën op de plaats waar het vandaan komt !!!

We hopen u te zien op de volgende FORUM HISTORICUM Beurs in Ebernhahn om een succesvolle dag met collega-verzamelaars en handelaren uit heel Europa in een aangename sfeer.

Openingsuren:

Vrijdag 11 september 2015, 12 - 17 uur, geopend voor bezoekers

Zaterdag 12 september 2015, 10 - 15 uur, geopend voor bezoekers

Vrijdag 11 september 2015, 7 - 12 uur, opbouw standhouders

We zijn er zeker van dat we een zeer interessant evenement met verzamelaars en handelaren zal hebben uit heel Europa ... zeker een bezoek waard.

Meer informatie op: http://www.forum-historicum.de
-------------------------------------------------- --- ------

Militaire Museum van KOBLENZ

Combineer uw bezoek aan the EBERNHAHN BEURS met een bezoek aan een van de grootste militaire musea in Europa op slechts 30 km van Ebernhahn.

Omdat het niet zeker is of de Defensie Technische Studie collectie permanent wordt onderhouden in KOBLENZ, moet u zeker de kans om deze unieke militaire museum bezoeken.

http://wehrtechnische-studiensammlung.npage.de

Plaats reactie

Terug naar “Ruilbeurzen - bourses aux armes”