Pagina 1 van 1

Oude Legermakkers

Geplaatst: 13 sep 2012 14:17
door Fakke
Beste,

Heb onderstaande gepost naar Paddy met to op vandaag geen antwoord. Mischien doe ik IT-matig iets verkeerd, daarom probeer ik of via deze weg een antwoord te vinden.
Op hoop van zege en alvast bedankt.

Ludo "Fakke" Fack
72/40395


Opzoeken legermakkers

Verstuurd: 06 sep 2012 14:29
Van: Fakke
Naar: Paddy

Beste,
Ik heb via de diensten Administratieve Expertise, Kwartier Elisabeth, op mijn vraag naar de namen van mijn legermakkers tijdens mijn legerdienst '72/'73 bij eerst het OCnr3 en daarna de 1steCie Medical Depot, het antwoord gekregen dat deze gegevens niet meer beschikbaar zijn omdat voor deze eenheden geen "Dagelijkse Orders" meer bestaan.

-Quote laatste E-Mail-
Dit betekent inderdaad dat er geen documenten meer beschikbaar zijn, tenzij ze natuurlijk nog in de eenheid zelf liggen. Er zijn eenheden die geen dagelijkse orders afgevoerd hebben naar onze archieven in Zutendaal. Maar of die eenheden die nog kunnen vinden is maar zeer de vraag. U kan natuurlijk altijd wel eens proberen.

Kan iemand van jullie me uitleggen wat "Dagelijkse Orders" zijn en wat het één met het ander te maken heeft en of er nog mogelijkheid is om toch aan het gevraagde te geraken.

Alvast mijn dank bij voorbaat,
Ludo Fack
72/40395